Rock

J. Shiyembe, Josephine Ntsika, Sophie MgCina - Jikel Emaweni / Uqoqotwana (Vinyl)

, , 9 Comments


Download J. Shiyembe, Josephine Ntsika, Sophie MgCina - Jikel Emaweni / Uqoqotwana (Vinyl)Sitemap

Unexpected Song - Karen Akers - In A Very Unusual Way (Vinyl, LP), Bitter Sweet - Marcos Hernandez - C About Me (CD, Album), The Strangler - Los Fancy Free - Out Of Place (CD), Knowledge Of The Pygmies - Alton Miller - Souls Like Mine (CD, Album), Save Me - Staind - The Illusion Of Progress (CD, Album), Óia O Rapa, The World Is Dying - MX (3) - The Last File (CD, Album), Alibi (Im Dreaming) - Patrick Juvet - Rêves Immoraux (Sueños Inmorales) (Vinyl, LP, Album), One Toy Soldier - Enya - And Winter Came... (CD, Album), Everything But The Girl - Missing (Vinyl), Utopia - Smuhg - Balam (CD, Album), Orchestre Afro-Succes* - Minkie / Ening Ya Beyog (Vinyl), Illusions - The Motions - Electric Baby (CD)

 

9 Responses

 1. Mikaramar

  08.01.2020 04:53

  Khale ka khaleni, a kuri ni wansati loyi a tshama ni ndyangu wa yena etikweni ehansi ka Vukosi bya Mazulu. Sonto wun’wana ni wun’wana ndyangu hinkwawo a wu rhelela elwandle lerikulu. Vana a va handza sava na ku tlanga hi magandlati. Wansati a sweka swakudya hi ndzilo loko nuna wa yena a ri karhi a lava timhandzi leti khukhuriweke hi lwandle ku vatla swilo swo saseka.
  Reply
 2. Akikree

  13.01.2020 21:41

  ticnienecirrodercitanamicontpur.coinfo është një media online, që ka për qëllim informimin e paanshëm duke vënë profesionalizmin në plan të parë. Ky portal informativ është një alternativë e re që rreket të krijojë nje hapësirë sa më të lirë për gazetarinë e vërtetë.
  Reply
 3. Tojakinos

  11.01.2020 21:33

  Pas “Call me Goddess” këngëtarja nga Shqipëria Enca Haxhia po e përgatit këngën e re. Këtë lajm ajo e ka konfirmuar përmes një video që e ka postuar në Instagram ku shkruan “soon”, njofton Klan Kosova.
  Reply
 4. Juzil

  12.01.2020 13:47

  FOTO/ ‘Shtëpi e ëmbla shtëpi’,si duket shtëpia e Xhensilës dhe e Bes Kallakut për festa , 24/12/
  Reply
 5. Dolabar

  14.01.2020 07:50

  IBhayibheli likhuluma ngabantu ‘abangasenawo nhlobo umuzwa wokuziphatha okuhle.’ Unembeza wabo awusazweli kangangokuthi abasezwa buhlungu ngokwenza izinto ezimbiInganekwane: Izithombe ezingcolile zingakufundisa ngocansi. Iqiniso: Izithombe ezingcolile zifundisa ukuba ticnienecirrodercitanamicontpur.coinfo ubheke abanye njengezinto nje zokwanelisa izifiso zobugovu.
  Reply
 6. Vudoktilar

  18.01.2020 02:00

  Shumica e personazheve të famshëm nuk kanë formim mjekësor, por kjo s’do të thotë që s’japin këshilla të pabaza. Rasti në fjalë: Katy Perry, e cila së fundi tha se po bën shumë enema.
  Reply
 7. Malazuru

  16.01.2020 18:31

  Jan 08,  · • Atij që nuk i bëjnë sytë dobi, as veshët nuk i bëjnë dobi. • Ndërmjet Allahut dhe njeriut ka një perde dhe po ashtu edhe ndërmjet njeriut dhe njerëzve të tjerë ka një tjetër perde. Ai që gris perden që ka ndërmjet tij dhe Zotit, edhe Zoti do t’i grisë atij perden që ka.
  Reply
 8. Taugal

  12.01.2020 03:01

  Oct 15,  · Kishte ran’ vjeshta e tërbimet e shiut ishin shtue stinë e vështirë n’atë shtëpi dërrasë që jetonte nji Loke me nipin e mbesën “Dinë, çohu me nanën mbledh pak krande oborrit të shtëpisë e t’ndezim nji zjermë, se ka nis me ftohë” – i tha Lokja mbesës saj Dina e urtë u çue, rreth e.
  Reply
 9. Mura

  10.01.2020 23:32

  Benjamin (Benjy) Neumann dhe bashkëshortja e tij, Ellie Katz Neumann, dëshironin shumë të shikonin vendin ku nëna e Benjy, e mirënjohura Johanna Jutta Neumann, gjeti strehim dhe shpëtoi gjatë Holakaustit në Luftën e Dytë Botërore.
  Reply